Távkezelés

Sokszor adódik az életünkben olyan helyzet, amikor a fizikai távolság vagy az aktuális feladataink vagy élethelyzetünk miatt nem tudunk elmenni személyesen egy kezelésre, pedig nagyon szükségünk lenne rá. Ilyenkor lehet áthidaló megoldás a távkezelés.

A távkezelés lehetőségével új távlatok nyílnak. Megszűnik a tér és idő távolsága, hiszen minden most van. Az energia esetében nem létezik a tér és idő fogalma. Olyan ez, mint, amikor megérezzük, hogy valaki ránk gondol, valamelyik szerettünkkel történt valami, valaki eszedbe jut és nemsokára találkozol vele. Minden esetben energia átvitelről van szó, amire logikus magyarázat nincsen.

A távkezelés ugyanígy zajlik: fizikailag két különböző helyen vagyunk, de téren és időn át egy előre megbeszélt időpontban összekapcsolódunk.

A megbeszélt időpontban felveszem Veled a kapcsolatot valamilyen internetes felületen vagy telefonon. Megbeszéljük, hogy mi az aktuális élethelyzet/probléma, amiben szeretnél segítséget kérni. Ezt követi a távkezelés, amikor Te akár az otthonod kényelmében relaxálsz, akár végzed a napi teendőidet. 

Én közben rád hangolódva átvizsgálom a tested és az energia rendszered, megtisztítom a nehezítő, blokkoló energiáktól, mindentől, aminek az elengedésére készen állsz. Ezt követően feltöltöm a tested új, Téged támogató energiával. 

Tulajdonképpen a távkezelés ugyanúgy történik, mintha személyesen eljönnél hozzám, hiszen az energia esetében nincsen tér és idő. 

A távkezelés után megbeszéljük a tapasztalatokat, mire szükséges figyelned a kezelést követően. Az adott életterülettel kapcsolatosan mire van még szükség, hogyan tudod segíteni magad a továbbiakban.

Ha valamelyik szerettednek szeretnél segíteni, az életminőségén javítani, de Ő nem nyitott erre vagy fizikailag nem tud személyesen eljönni, akkor a távkezelés ebben az esetben is tökéletes választás lehet. 

Keress bizalommal!

Próbáld ki és tapasztald meg a távkezelés hatékonyságát!

Scroll to Top