Tanácsadás:
blokkoldás, energetikai tisztítás és védelem
Lépj rá a lelked útjára...

Segítek, ha

  • elakadtál,
  • nem haladsz úgy, ahogyan szeretnél,
  • válaszúthoz érkeztél, de nem tudsz dönteni,
  • váratlan probléma adódott az életedben és ehhez szeretnél segítséget,
  • szükséged van arra, hogy valaki meghallgasson és kívülről rálátva a problémákra megoldás szülessen.

Tisztítás, aura tisztítás

Minden tanácsadást egy alapos tisztítással kezdek, aminek során áttisztítom a tested minden rétegét és az aurádat a zavaró energiáktól. A tisztítás után megkönnyebbülsz és tisztábban rálátsz az életedre és azok megoldásaira, kitisztulnak a gondolatok és az érzések. Így kezdjük a közös munkát.

Tanácsadás, oldás és védelem

A tanácsadást az eddigi tanulmányaim és tapasztalataim alkalmazásával, erős intuitív megközelítéssel végzem. A tanácsadás során behangolt arkangyal és mester energia kártyát is használok, ami egy egészen új megközelítést és látásmódot ad az adott helyzettel és problémával kapcsolatosan. Az életedet nehezítő tényezőkkel kapcsolatosan elengedés, oldás és felszabadulás megy végbe, aminek hatására megindul az egészséges és építő energiaáramlás benned. A tanácsadás alatt sokkal több történik, mint ami szabad szemmel látható, minden szinten beindul a változás. 

A tanácsadás végén egy erős energetikai védelmet kapsz, ami sokáig Veled és rajtad marad segítve a mindennapjaidban való könnyebb boldogulást.

A tanácsadás során összekapcsolódsz a Lelkeddel, a Lelked erejével. A Lelkünk útja a szívünk szerinti élet útja. A Lelked energiájával való összekapcsolódással új erőt kapsz az életedhez és a feladataidhoz. Honnan tudod, hogy a lelked vezet? Ha a Lelked vezet, akkor a szívedet elönti a szeretetteljes nyugalom,  tudod és érzed, hogy jó irányban haladsz. Ha elönt az aggodalom, a félelem vagy bármilyen negatív érzés, akkor biztosan tudhatod, hogy nem a Lelked vezet Téged.

A tanácsadás időtartama: 1 óra

A tanácsadás díja: 12.000 Ft

Kapcsolódj a Lelked erejéhez!

Scroll to Top