Szívfény Érintés Haladó Képzés

A Szívfény érintés Alapképzés után a múltoldásos képzés a Szívfény kezelések következő lépcsőfoka. A Haladó érintés egy olyan technika, aminek a segítségével kifejezetten a múlt oldásán dolgozunk. 

Miben más a Szívfény haladó, múltoldásos érintés az alap Szívfény érintéstől?

A múltoldásos érintést hason kezdjük, mert a háton, a test hátsó részén, a múlton dolgozunk lágy pehelykönnyű strucctollak segítségével. A tollak érintése különlegesen finom érzés a bőrön, a lágy rezgés eljut egészen az atommagig, onnan oldja és tisztítja ki a különböző blokkokat, elakadásokat. Nagyon mélyen tisztít, mostani és előző életekből hozott rezgéseket is ki tudunk oldani ezzel a technikával.

A képzés során megnézzük azt, hogy milyen főkapuk vannak a testünkön a csakrákon kívül, amelyeknek a tisztításával és megnyitásával még erőteljesebb a tisztulás. A kapuk nyitásával érezhetően megindul az erős energiaáramlás az egész testben. A múltoldásos érintéshez ezeknek a kapuknak a megnyitása mindenképpen szükséges, hiszen itt még mélyebbre megyünk, még mélyebbről történik oldás. 

A Szívfény Érintés Alapképzéshez hasonlóan a különböző lépések megtanulása során Te is kezelsz és Téged is kezelnek, a csoportenergiában még erőteljesebb változások indulnak be.

Átvesszük a test különböző területeit, az ott előforduló elakadásokat és azok magyarázatát lelki oldalról. Minden fizikai szinten megjelenő tünetnek lelki eredetű oka van. Ennek a megértésével kulcsot kaphatunk a boldogabb élethez. A tünetek okának megértése már fél siker az úton, a kezeléssel ezekre tudunk még jobban ráerősíteni, rádolgozni.

A képzésen való részvételhez Alap Szívfény érintés technika előképzettség szükséges.

Szeretettel várlak a Szívfény érintés újabb lépcsőfokán!

Az képzés energiacsere díja: 70.000 Ft/nap, összesen 140.000 Ft

A tanfolyam helyszíne: Vác, Body and Mind Stúdió

A képzésen való részvételhez 10.000 Ft előleg elutalása szükséges, aminek a beérkezésekor véglegesítem a jelentkezést. (Az előlegen felüli összeget a helyszínen lehet rendezni.)

A képzésre való jelentkezésed és a részletekkel kapcsolatos érdeklődést itt tudod jelezni: 

https://www.lelkedutja.hu/kapcsolat

Telefon: 36/70-6-188-155

 

Ha a képzés időpontja nem megfelelő a számodra, akkor jelezd és találunk rá megoldást.

Szeretettel várok minden tanulni és változni vágyót!

Az egészséges sejtjeim csak az egészséges sejtekkel kommunikálnak!

Szeretem magam,
Hiszek magamban,
Bízom magamban,
Áldom magam,
Hálás vagyok magamnak magamért!

Scroll to Top