Szívfény érintés Alapképzés

Időpont: Vác, 2023. május 13-14., 09.00-től kb 16.00-ig

 • Szeretnéd jobban érezni magad? 
 • Szeretnél egy igazán felemelő és különleges technikát elsajátítani?
 • Szeretnél változni és változtatni csak még nem tudod, hogy merre indulj el?
 • Szeretnéd beengedni a szeretet áramlását, hogy átjárjon és harmonikusabb, örömtelibb legyen az életed?
 • Szeretnél önmagadon vagy a családtagjaid, barátaid életén, mindennapjain segíteni? 

Akkor ez a program Neked szól, Téged hív, hogy indulj el a változás útján egy teljesebb, harmonikusabb és boldogabb élet felé.

Egyszerű, bárki számára elsajátítható technika, önmagad és mások támogatására. Valódi kézzel fogható segítséget ad, hogy jobban érezd magad.

 

Miben segít a Szívfény érintés?

 • Kioldja a stresszt és áttisztítja az energiapályákat
 • Javul a fizikai közérzet
 • Helyreállítja az egyensúlyt
 • Oldja az érzelmi és lelki blokkokat
 • Kioldja a TV, számítógép és elektrosztatikus szmog által keltett stresszt
 • Javítja az egészséget
 • Pihentet, ellazít, nyugtat
 • Hat az érzelmekre, a testre és a tudatra – kiegyensúlyoz
 • Megszünteti a fejfájást
 • Felébreszti a test sejtszintű önsegítő képességét
 • Oldja a test izmait
 • Megnyugtatja és kiegyensúlyozza az idegrendszert
 • Megindítja és megújítja a test energiaáramlását a blokkok oldásával
 • Aktiválja a meridián rendszert
 • Ráhangol egy magasabb rezgésre
 • Segíti a nyugodt alvást
 • A test sejtszinten megújul és egyensúlyba kerül

A Szívfény kezelés egy új energiás energetikai kezelés, ami 0-tól 120 éves korig mindenkinek segít. .

A Szívfény érintés képzés elvégzése nem csak azoknak jó, akik hivatásszerűen szeretnének ezzel foglalkozni, hanem azoknak is, akik otthon, a családjukban szeretnék kamatoztatni ezt a tudást. Sokan végezték már el a képzést olyanok, akik utána csak családon belül kezelnek. Nagyon sok pozitív élményt ad az, hogy van egy olyan módszer, amivel tudnak segíteni a gyermekeiknek, párjuknak és mindenkinek, aki közel áll a szívükhöz. Az ilyen alkalmak után teli vannak sikerélményekkel, hogy mennyire csodálatos dolog is az, amit ők tudnak tenni a szeretteikért és persze önmagukért.

A Szívfény érintés elvezet a bensődben lakozó szeretethez, hogy az végre szabadon, teljesen kiáradjon és beragyogja az Életedet és a körülötted élők életét is. A képzés keretein belül felébresztjük Benned a Szívfény érintés képességét. Ez az a fajta módszer, amit adni és kapni is egyaránt fantasztikus élményA képzésen mindkét oldalt megtapasztalhatod: a lépések átvételével Te is kezelsz, valamint Téged is kezelnek. A Szívfény lágy, 7. dimenziós szeretet energiájával való találkozás igazán felemelő és varázslatos érzés. Csoportenergiában még intenzívebb változások, tisztulási folyamatok indulnak el, amik rendkívül pozitív hatással vannak az életünkre.

A Szívfény érintés technika két részből áll: egy rendkívül hatékony energetikai tisztításból, valamint az utána következő energetikai töltésből.

A tisztítási részben alaposan áttisztítjuk a testet és az aura különböző rétegeit, valamint a csakrákat.

A mindennapi élet során nagyon sok olyan dolog rakódik ránk, ami akadályozza az energiáink szabad áramlását. Ilyenek a stressz, a félelem, a fájdalom, az idegesség, düh, szorongás, elfojtás stb. A kezelés során ezektől az energiáktól, negatív érzelmektől, érzelmi blokkoktól szabadulsz meg. Minden olyan energiától megtisztulsz, aminek az elengedésére készen állsz.

A tisztítás után következik a töltés. Miután megszabadultál  a blokkoló energiáktól, következik a rendkívül hatékony energetikai töltés, aminek során alaposan feltöltjük a csakrákat, az egész energiarendszert. Olyan ez, mint amikor kiöntjük a pohárból a régi, elhasznált vizet és ezt követően már új, friss víz tölthető bele, amivel a szomjunkat olthatjuk.

A test sejt szinten megújul és betöltődik a friss, megújító energiával. Felébresztjük a test öngyógyító képességét. A legfontosabb az, hogy az a test, amiben élünk egészséges legyen. Az életutunkhoz új erőt és boldogságot támogató programot kapunk, ami betöltődik és életre kel bennünk. Segítséget és támogatást kapunk ahhoz, hogy a teremtéseinkhez legyen erőnk és azok a szívünkből váljanak valóra.

A Szívfény érintés képessé tehet arra, hogy meglásd és megvalósítsd az Életedben azokat a dolgokat, amikre mindig is vágytál. A Szívfény csoda szeretet energiája átalakítja az életedet úgy, hogy boldogabban élj önmagaddal és a világoddal. A Te változásod pozitív hatással van a körülötted élők életére is, a kapcsolataidra, a munkádra, egy szóval mindenre.

Elvégezted már a képzést és szeretnél ismételni?

Ha már korábban elvégezted a Szívfény-Szivárványfény Érintés Alapképzést, de nem kezelsz még és szeretnéd gyakorolni vagy már használod, de merültek fel kérdéseid, akkor gyere el és ismételjük át együtt. Átvesszük a lépéseket, a kezelés menetét, mikor mire kell odafigyelni.

MIt hozz magaddal?

Önmagadat és a nyitottságodat, én pedig végigvezetlek egy csodálatos technikán, amivel újjá varázsolhatod Önmagadat és az Életedet.

A képzésen való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges, az sem gond, ha nem voltál még szivárványfény kezelésen.

Ha szeretnél belépni az új, boldogabb életed kapuján, akkor ne tétovázz, mert itt a helyed!

Az képzés energiacsere díja: 70.000 Ft/nap, a 2 nap összesen 140.000 Ft. Ismétlőknek a 2 nap 80.000 Ft.

A tanfolyam helyszíne: Vác, Body and Mind Stúdió

A képzésen való részvételhez 10.000 Ft előleg elutalása szükséges, aminek a beérkezésekor véglegesítem a jelentkezést. (Az előlegen felüli összeget a helyszínen lehet rendezni.)

A képzésre való jelentkezésed és a részletekkel kapcsolatos érdeklődést itt tudod jelezni: 

https://www.lelkedutja.hu/kapcsolat

Tel.: 70/6-188-155

Ha a képzés időpontja nem megfelelő a számodra, akkor jelezd és találunk rá megoldást.

Szeretettel várok minden tanulni és gyógyulni vágyót!

“Amikor a Szivárványfény megszólít, az olyan, mint egy hazahívó szó. Olyan, mintha a szívedben megszólalna egy kis csengettyű, hogy itt az idő, készen állsz, hogy újra átadd magad ennek a csodának, a feltétel nélküli szeretetnek és önmagad megismerésének és szeretetének! Megérzed annak a családias, szeretettel teli közegnek a hívását, amit a Szivárványfénnyel ébredők alkotnak.” 

/Bartha Erika/

Fedezd fel a  Szívfény szeretet érintés erejét!

Scroll to Top