Rólam

Duhonyi Éva Annamária vagyok, Test és lélekegészség ébresztő, Szívfény instruktor, önismereti mentor.

Egy magánéleti válság után indultam el az önmegismerés útján. Csak azt kerestem és kutattam, hogy hogyan lehetnék jobban. Az útkeresésem során több alternatív technikát kipróbáltam, tanultam és ezáltal egyre jobban lettem. Az önmagamon való munka jelentős belső és külső változásokat hozott, végtelenül hálás vagyok, amiért azzá válhattam, aki most vagyok.
Hosszú utat jártam be az önmegismerés útján, több holisztikus technikát sajátítottam el, többek között: Kineziológiát, Lélekhang oldás technikát, Theta Healing módszert, Bach virág módszert, Metamorf és Szívfény® technikákat, Access Bars fejkezelést, útmutatást angyalkártyával, Tibeti hangtál hangmasszázst.

Minden módszerrel kaptam valami pluszt, azonban a gyökeres változás a Szívfény® csodájával érkezett az életembe. A Szívfény® finom szeretet energiája nem csak annak az életére van hatással, aki részt vesz egy ilyen kezelésen, hanem a családjára, a szeretteire, és mindazokra akikkel nap mint nap kapcsolatban van. Az energia szinte észrevétlenül fejti ki a hatását, szépen és finoman alakítja át az életünket, simítja ki életünk szálait, hogy boldogabb életet élhessünk.


Az általam eddig elsajátított technikákat ötvözve alkalmazom, azt használom, ami az adott helyzetben a legnagyobb segítséget nyújtja és azon az életterületen fejti ki a hatását, ahol a leginkább szükség van rá. Örömmel látom azt a sok-sok pozitív változást, ami a hozzám fordulókon és az életük alakulásában történik.

A Szívfény® védjegye alatt nagyon sok képzés született és születik a mai napig, ami további lehetőségeket ad mindenkinek a fejlődésre, az élet titkainak megértésére, megismerésére és a változásra. Hivatásomnak és életfeladatomnak érzem azt, hogy minél több mindenki ébredjen és ismerjen meg olyan tudást, amivel jobbá teheti elsősorban a saját életét. A bennünk keletkező pozitív változások mindig hatással vannak a körülöttünk élőkre is.

A csodálatos Szívfény® Szivárványfény technikákat mesteremtől Bartha Erikától tanultam és tanulom a mai napig.

A Szívfény® által hazaértem és megtaláltam azt, amit mindig is kerestem: a bennem lakozó végtelen szeretetet, ami gyógyít engem és minden hozzám fordulót.

Szeretettel várlak!

Évi

Scroll to Top