Rólam

Duhonyi Éva vagyok, Szívfény® tanácsadó és lélekébresztő, lelki segítő, Hét kapu gyakorlat és szertartás vezető. A szivárványfény tanácsadás mellett képzésekkel is foglalkozom.

Egy magánéleti válság után indultam el az önmegismerés útján. Csak azt kerestem és kutattam, hogy hogyan lehetnék jobban. Az útkeresésem során több alternatív technikát kipróbáltam, közben sorban raktam le a nehézségeimet és egyre jobban éreztem magam. Az önmagamon való munka jelentős belső és külső változásokat hozott, végtelenül hálás vagyok, amiért azzá válhattam, aki most vagyok.

Hosszú utat jártam be az önmegismerés útján, több holisztikus technikát sajátítottam el, többek között: Kineziológiát, Lélekhang oldás technikát, Theta Healing módszert, Bach virág módszert, Metamorf és Szívfény® technikákat, Hét kapu gyakorlat és szertartás vezetést, útmutatást angyalkártyával..

Minden módszerrel kaptam valami pluszt, azonban a gyökeres változás a Szívfény® ébresztéssel érkezett az életembe. A Szívfény® finom energiája nem csak annak az életére van hatással, aki részt vesz egy ilyen kezelésen, hanem a családjára, a szeretteire, és mindazokra akikkel nap mint nap kapcsolatban van. Az energia szinte észrevétlenül fejti ki a hatását, szépen és finoman alakítja át az életünket, simítja ki életünk szálait, hogy boldogabb életet élhessünk.

Az általam eddig elsajátított technikákat ötvözve alkalmazom, azt használom, amire éppen akkor szükség van. A hozzám fordulóknak általában mindig adok otthoni feladatokat, ami kiegészíti a kezelést és azon az életterületen fejti ki a hatását, ahol a leginkább szükség van rá. 

A Szívfény® védjegye alatt nagyon sok kurzus született és születik a mai napig, ami további lehetőségeket ad mindenkinek a fejlődésre, az élet titkainak megértésére, megismerésére és a változásra.

Nagyon szeretek kurzusokat tartani: hivatásomnak és életfeladatomnak érzem azt, hogy minél több mindenki ébredjen és ismerjen meg olyan tudást, amivel jobbá teheti elsősorban a saját életét. A bennünk keletkező pozitív változások mindig hatással vannak a körülöttünk élőkre is. A csoportenergiában az egyének energiája összeadódik és megsokszorozódik, így még hatékonyabb és erőteljesebb az adott kurzus hatása. Az égi elrendezésnek köszönhetően a különböző alkalmakkor kialakuló csoportok résztvevői hasonlóak több szempontból is, emiatt rendkívüli hatékonysággal tudják támogatni egymást.

A csodálatos Szívfény® technikákat mesteremtől Bartha Erikától tanultam. A Szívfény® által hazaértem és megtaláltam azt, amit mindig is kerestem: a bennem lakozó végtelen szeretetet, ami gyógyít engem és minden hozzám fordulót.

Szeretettel várlak!

Évi

Scroll to Top