Miért jó a kezelés?

Miért jó a kezelés?

Sokan kérdezitek, hogy miért jó a kezelés, miért nem elég “csak” beszélgetni az életetekben lévő problémákról, nehéz helyzetekről.
A minket működtető programok, az életesemények lenyomatai, a különböző blokkjaink a tudatalattiban vannak eltárolva. A minket hátráltató programokat, nehézségeket hatékonyan akkor tudjuk megváltoztatni, ha azokat a tudatalattiban írjuk felül. Akkor, amikor beszélsz valamiről, akkor csupán a tudatalattid 5 százalékára vagy hatással.
 
A kezelések alatt mély meditációs állapotban vagy (pl mint elalvás előtt), esetleg el is alszol, ilyenkor a tudatalattid 95 százalékára tudsz hatni.
 
A kezelések során az energia rendszeredben és a testeden történő célzott érintésekkel felszabadítjuk tested-lelked a különböző eltárolt nehézségektől és blokkoktól, ami az energiák szabad áramlásával a tudatalattiban is azonnal felülíródnak. Ennek hatására meg tudsz szabadulni az életedben lévő nehézségektől, akadályoktól, hátráltató szokásoktól, rossz érzésektől stb.
 
Az ilyen alkalmakkor a legtöbb elengedett dologra nem is vagy tudatos, az életenergiád szabad áramlásának elindulásával azonnal kioldódnak az energia rendszeredből. A kezelések után könnyűnek és szabadnak érzed magad, mint aki “mázsás súlyoktól” szabadult meg. Ez a hasonlat nagyon találó, mert tulajdonképpen valóban ez történik.
 
Az, hogy nálad pontosan mikor és melyik kezelési módot alkalmazom, az minden esetben az aktuális állapotodtól, valamint az esetlegesen megfogalmazott problémádtól függ. Teljes mértékben Rád hangolódva határozom meg, hogy mi az, ami ott és akkor a legnagyobb segítséget nyújtja a számodra.

Szeretettel várlak!

Hasznosnak találod? Köszönöm a megosztást!

Megosztás Facebook-on!
Scroll to Top