Metamorf masszázs

Érzelmi blokkoldó technika

A Földi életünk során különböző lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. Ezek az élmények lehetnek negatívak pl. trauma, sokk, fájdalom, megaláztatás, szégyenérzet, szeretetsérülés, lelkiismeret-furdalás stb. Lehet, hogy mi már tudatosan nem is emlékszünk, de a lélek emlékszik rájuk – teherként, lelki sérülésként terhelik a személyiséget és kifejtik kellemetlen hatásukat. Ezek a lelki blokkok és gátak. Blokkolják a test, a lélek szabad, egészséges energiaáramlását, ami ezután kihat a tudatra, a mindennapi életre, de akár testi tünetként is jelentkezhetnek. Mindezek megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk egészen addig, amíg fel nem oldjuk őket.

A Metamorf érintés feloldja az életünk különböző területein szerzett nehézségeket (blokkokat, elakadásokat, félelmeket, gátlásokat, szorongásokat, önbizalomhiányt stb.) és megérezzük a blokkok oldása után bekövetkező nyugalmat, békét, harmóniát és egyensúlyt, ami rendkívül pozitív hatással van az életünkre és annak alakulására.

A metamorfózis: görög eredetű szó, átalakulást, átváltozást jelent. A Metamorf masszázs egy speciális energia átalakító technika, ami a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában idegek futnak, melyek az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják a különböző impulzusokat.

A Metamorf masszázs technikával a test reflexpontjain keresztül oldjuk a gerinc mentén eltárolt különböző elakadásokat és blokkokat. Minden síkon (előző élet, magzati kor, jelen élet) segít feloldani a problémákat. A Metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és az így keletkező energia-hullám kioldja ezeket a gátakat.

A kezelés segít, hogy visszakerülj egy nyugodt, békés, harmonikus állapotba, így könnyebben, újult erővel tudod megoldani a mindennapok feladatait és meglátni a kínálkozó lehetőségeket.

Bárkin lehet alkalmazni, 0-tól 100 éves korig. Egészségi állapottól független, nem ütközik semmilyen másik kezelési móddal (pl. orvosi, pszichológiai kezelés, akupunktúra stb), sőt rendkívül hatékony kiegészítője lehet ezeknek.

A tapasztalataim alapján a kezelést felnőttek és gyerekek számára is egyaránt ajánlom. A gyermekek számára is elképesztő pozitív változás indul be a kezelés hatására, legyen az szorongás, tanulási nehézség, félelem vagy bármi más.

Minden alkalom végén megbeszéljük a tapasztalatokat, mi az, ami segíthet Téged otthon, a mindennapok során.

A kezelés időtartama: 1,5 óra

Scroll to Top