Metamorf érzelmi blokkoldó képzés

Metamorf masszázs technika elsajátítása

Vácon 2024. február 10-én, 09.00 – kb 14.00

Alkalmazz a mindennapok során egy egyszerűen elsajátítható, harmóniateremtő, egyensúly helyreállító technikát!

A metamorfózis: görög eredetű szó, átalakulást, átváltozást jelent. A Metamorf masszázs egy speciális energia átalakító technika, ami a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában idegek futnak, melyek az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják a különböző impulzusokat. (Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is.)

A Metamorf érzelmi blokkoldó technika feloldja az életünk különböző területein szerzett nehézségeket (blokkokat, elakadásokat, félelmeket, gátlásokat, szorongásokat, önbizalomhiányt stb.) és megérezzük a blokkok oldása után bekövetkező nyugalmat, békét, harmóniát és egyensúlyt, ami rendkívül pozitív hatással van az életünkre és annak alakulására.
 

A Metamorf masszázs technikával a test reflexpontjain keresztül oldjuk a gerinc mentén eltárolt különböző elakadásokat és blokkokat. Minden síkon segít feloldani a problémákat. A Metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és az így keletkező energia-hullám kioldja ezeket a gátakat.

A technika oldja az előző életekből, a magzati korból és a jelen életből hozott sérüléseket egyaránt.
 
Segít, hogy visszakerülj egy nyugodt, békés, harmonikus állapotba, így könnyebben, újult erővel tudod megoldani a mindennapok feladatait és meglátni a kínálkozó lehetőségeket.
 
Bárkin lehet alkalmazni, 0-tól 100 éves korig. Egészségi állapottól független, nem ütközik semmilyen másik kezelési móddal (pl. orvosi, pszichológiai kezelés, akupunktúra stb), sőt rendkívül hatékony kiegészítője lehet ezeknek.
 
A tapasztalataim alapján a Metamorf érintést felnőttek és gyerekek számára is egyaránt ajánlom. A gyermekek számára is elképesztő pozitív változás indul be a kezelés hatására, legyen az szorongás, tanulási nehézség, félelem vagy bármi más.
 

A Metamorf masszázs technika elsajátítása nem csak azoknak csodálatos lehetőség, akik hivatásszerűen szeretnének ezzel foglalkozni, hanem azoknak is, akik otthon, a családjukban, a szeretteik, barátaik körében szeretnék kamatoztatni ezt a tudást. 

Nagyon sok pozitív élményt ad, hogy van egy olyan módszer, amivel tudunk segíteni a gyermekeinknek, párunknak és minden szerettünknek. Az ilyen alkalmak után átérzik, hogy mennyire csodálatos dolog az, amit ők tudnak tenni a szeretteikért és önmagukért.

A képzés elméleti és gyakorlati részből áll. A gyakorlati részben mindenki megtapasztalja azt, hogy milyen a Metamorf érintés hatására elengedni a nehezítő energiákat és megérezni az utána bekövetkező nyugalmat, békét, harmóniát és egyensúlyt, ami az életünk minden területére kihat. Segít nyitottabbá válni, új célokat tudunk kitűzni, megnő az önbizalom, az életbe és a jövőbe vetett hit. Vidámabbak, optimistábbak leszünk, az életünk pozitív fordulatot vesz.

Gyere el és vidd haza a családodnak, barátaidnak ezt a csodálatos technikát, amivel nap, mint nap átvarázsolhatod az önmagad és szeretteid életét!

A képzésen való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges.

A képzésen való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. 

A képzés energiacsere díja: 25.000 Ft (ismétlőknek 17.000 Ft.)

A tanfolyamon való részvételedet 10.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani.

A képzésre való jelentkezésed és a részletekkel kapcsolatos érdeklődést itt tudod jelezni:

https://www.lelkedutja.hu/kapcsolat

Tel.: +3670-6-188-155

Ha a képzés időpontja nem megfelelő a számodra, akkor jelezd és találunk rá megoldást.

Szeretettel várlak!

.

.

.

Scroll to Top