Metamorf érzelmi blokkoldó képzés

Metamorf masszázs technika elsajátítása

Időpont: 2023. április 15-én 09.00 – kb 15.00

Szeretettel várlak egy egyszerűen elsajátítható harmóniateremtő, egyensúly helyreállító technika elsajátítására. 

A képzés során megtanuljuk, hogy hogyan és milyen módon oldja fel a Metamorf érintés az életünk különböző területein szerzett nehézségeket (blokkokat, elakadásokat, félelmeket, gátlásokat, szorongásokat, önbizalomhiányt stb.) és megérezzük a blokkok oldása után bekövetkező nyugalmat, békét, harmóniát és egyensúlyt, ami rendkívül pozitív hatással van az életünkre és annak alakulására.

A metamorfózis: görög eredetű szó, átalakulást, átváltozást jelent. A Metamorf masszázs egy speciális energia átalakító technika, ami a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában idegek futnak, melyek az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják a különböző impulzusokat. (Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is.)

A Metamorf masszázs technikával a test reflexpontjain keresztül oldjuk a gerinc mentén eltárolt különböző elakadásokat és blokkokat. Minden síkon segít feloldani a problémákat. A Metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és az így keletkező energia-hullám kioldja ezeket a gátakat.

A Metamorf masszázs technika elsajátítása nem csak azoknak csodálatos lehetőség, akik hivatásszerűen szeretnének ezzel foglalkozni, hanem azoknak is, akik otthon, a családjukban, a szeretteik, barátaik körében szeretnék kamatoztatni ezt a tudást. 

Nagyon sok pozitív élményt ad, hogy van egy olyan módszer, amivel tudunk segíteni a gyermekeinknek, párunknak és minden szerettünknek. Az ilyen alkalmak után átérzik, hogy mennyire csodálatos dolog az, amit ők tudnak tenni a szeretteikért és önmagukért.

A képzés elméleti és gyakorlati részből áll. A gyakorlati részben mindenki megtapasztalja azt, hogy milyen a Metamorf érintés hatására elengedni a nehezítő energiákat és megérezni az utána bekövetkező nyugalmat, békét, harmóniát és egyensúlyt, ami az életünk minden területére kihat. Segít nyitottabbá válni, új célokat tudunk kitűzni, megnő az önbizalom, az életbe és a jövőbe vetett hit. Vidámabbak, optimistábbak leszünk, az életünk pozitív fordulatot vesz.

Gyere el és vidd haza a családodnak, barátaidnak ezt a csodálatos technikát, amivel nap, mint nap átvarázsolhatod az önmagad és szeretteid életét.

A képzésen való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges.

A képzésen való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. 

A képzés energiacsere díja: 25.000 Ft 

A képzés helyszíne: Body&Mind Stúdió, Vác, Ady Endre sétány 8.

A tanfolyamon való részvételedet 10.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani.

A képzésre való jelentkezésed és a részletekkel kapcsolatos érdeklődést itt tudod jelezni:

https://www.lelkedutja.hu/kapcsolat

Tel.: +3670-6-188-155

Ha a képzés időpontja nem megfelelő a számodra, akkor jelezd és találunk rá megoldást.

Szeretettel várlak!

.

.

.

Scroll to Top