Lélekrészek visszahívása, újraegyesítése képzés - Online

Időpont: 2024. február 28., szerda 09.00 – kb 15.00

A Szívfényben nagyon sok csodálatos kezelési technikát és önismereti képzést sajátítottam már el. Ezt a csodálatos tudást mesteremtől Bartha Erikától kaptam, Ő hozza le mindenki számára egyszerűen és érthetően. A képzéseken való részvétel, a tanulás egy mély önismereti út is egyben, ennek is köszönhetem azt, aki most vagyok.

Minden képzés egy igazi csoda, azonban számomra az egyik legmeghatározóbb a Lélekrészek egyesítése képzés volt. Egy teljesen új világ tárult ki a számomra. Ott értettem meg azt, hogy mi hajtott éveken át az önismereti úton. Amikor nem volt kérdés, hogy valahová el kell mennem, ott kell lennem egy tanfolyamon, kezelésen, elvonuláson, bármin. Még emlékszem az érzésre, amikor egyszer késő éjszaka utaztam haza egy tanfolyam után és feltettem magamnak a kérdést: Mi hajt? Miért nem pihentem inkább otthon vagy mentem el a barátokkal? Mi az, ami hajt belülről, ami ösztönöz újra és újra, hogy menjek tovább? A választ a Lélekrészek egyesítése képzésen kaptam meg. A lelkem hangját követtem.

Életünk minden egyes fájdalmas vagy szomorú eseményénél a teljes lélek egészünkből leszakad és ott marad egy-egy lélekrészünk. Miért történik így? Azért, mert az a részünk azonnal elkezd dolgozni a megoldáson, hogy a lelkünkben okozott sérülés meggyógyulhasson. Az életünk során sok-sok ilyen leszakadt lélekdarabunk van, akik arra várnak, hogy felismerjük, meggyógyítsuk és visszahívjuk őket. Emiatt van az, hogy nem érezzük egésznek magunkat, nem tudunk úgy reagálni különböző  élethelyzetekben, ahogyan szeretnénk. Érezhetjük, hogy könnyebben kibillentenek bennünket az érzések, nehezebben kezeljük az életünk eseményeit. Nem tudjuk megtartani egyensúlyunkat, mert szétszórtuk az energiánkat és nem érezzük a 100%-os lélek erőnket.

Biztosan sokaknak ismerős az a kifejezés, hogy valamit meg kellene tenni, de azt mondjuk „Nincs hozzá lelkierőm.” Ez az a LÉLEK ERŐ, amit a képzés során vissza tudunk hívni önmagunkhoz a jelen életünkből és előző életekből is. A képzésen csoportenergiában rengeteg lélekrészed tud meggyógyulva visszatérni hozzád, ami által Te gyógyulsz. A képzésen elindítunk egy folyamatot, ami az életed további részében mindig segíteni fog Téged. A tudás onnantól ott van a kezedben ahhoz, hogy megéld a teljes lélek erődet és olyan életet élj, amire a szíved vágyik.

Több élet óta több lélekrész energiánk van, ami levált rólunk. Tudati energiával kapcsolódunk az elszakadt, leszakadt lélekrészeinkhez, gyógyítjuk őket és újraegyesítjük önmagunkon belül.

A képzésen egészen új módon kapcsolódunk a testünkben és a  testünkön kívül lévő csakráinkhoz, energia központjainkhoz, ami elindítja, segíti az energia szabad áramlását az életünk minden területén. A kristályok erejét is segítségül hívjuk, kristályokkal is dolgozunk. Az egyik képzésen lévő résztvevő elmondta, hogy sosem gondolta volna, hogy ezeket a gyakorlatokat és technikákat olyan természetességgel fogja csinálni, mintha mindig is ezt tette volna.   Imádok minden egyes képzést, amikor ezen a csodálatos úton vezethetem végig azokat, akik a lelkük hangját követve jelentkeznek rá.

Ha szeretnéd érezni a teljes lélekerődet, akkor most lehetőséged van a tudatos kapcsolódásra. Sokkal könnyebben fogod kezelni az életed eseményeit.

 

Hatalmas gyógyulást és felismeréseket ad, amikor létrejön a lélekrészek egyesítése.

A képzés Bartha Erika szívfény ébresztő által átadott tanítás alapján kerül átadásra.

Szeretettel várlak az újjászületésed napjára!

A képzésre való jelentkezésed és a részletekkel kapcsolatos érdeklődést itt tudod jelezni: 

https://www.lelkedutja.hu/kapcsolat

Telefon: 36/70-6-188-155

 

Ha az időpont nem megfelelő a számodra, akkor jelezd és találunk rá megoldást.

Szeretettel várok minden tanulni és változni vágyót!

Hívd vissza és éld meg újra önmagad teljességét!

Scroll to Top