Fürdesz minden nap?

Lehet, hogy furcsának tűnik a kérdés, de mégis megkérdem: fürdesz minden nap? Minden nap megfürdeted a testedet? És a lelkedet? Megfürdeted-e a nem látható részeidet (aurádat, különböző testrétegeidet: éteri, gondolati test…) is vagy csak a látható részedet, a testedet tisztítod meg?

Rengeteg hatás ér bennünket onnantól kezdve, hogy reggel kilépünk az ajtón addig, amíg este hazaérünk. Sokszor még ki sem kell lépnünk az ajtón, csörög a telefon, jön egy e-mail és még sorolhatnám. Ugye ismerős?

Egy személyes találkozás vagy akár egy telefonbeszélgetés után is érezhetjük fáradtnak vagy zaklatottnak magunkat, pedig előtte talán semmi bajunk sem volt. Mi az oka ennek?

Bárki, akivel kölcsönhatásba lépsz – legyen az egy személyes találkozás vagy éteri szinten egy telefonbeszélgetés -, annak az illetőnek az energiája hozzád kerül. A másik energiájában minden benne van: az ő személyes története, a jó dolgai és a problémái is, egy szóval minden, ami Őt jelenti. Ebből az energiacsomagból kapsz egy adaggal, amitől vagy jól érzed magad vagy nem. Ha jól érzed magad, az a jobbik eset, viszont ha nem jól, akkor ettől érdemes lenne megszabadulni mielőbb. Miért cipelnéd magaddal ezt az idegen energiát? Elég, ha addig van nálad, ameddig feltétlenül szükséges.

Önmagunk tiszításának a módja nagyon egyszerű.

Ülj le vagy vonulj félre és mondd ki hangosan vagy akár magadban: „A nálam lévő idegen energia lenyomatokat/energiákat megtisztítva, szeretettel visszaküldöm a gazdájához.” Ezzel a rád tapadt összes idegen energia szépen visszakerül a gazdájához. Lelki szemeiddel láthatod is, ahogyan a sok kis energia részecske máris visszaszáguld a tulajdonosához.

Ugyanez a módszer nem csak személyekre használható, hanem épületek, helyiségek tisztításához is. Ugyanígy tisztogathatod vele a munkahelyedet, a lakásodat, épületeket, különböző területeket. Mindegy. Csak Te kellesz hozzá és a tiszta szándékod.

Ezen kívül fontos az is, hogy a saját energiádat visszakérd, hiszen a saját energiájára mindenkinek szüksége van. Miért hagynánk, akkor másnál? Tehát mondd ki hangosan vagy magadban: „A szétszórt energia lenyomataimat/energiámat megtisztítva, szeretettel visszakérem mindenkitől és mindenhonnan ide hozzám.” Lásd magad előtt a lelki szemeiddel, ahogyan a sok-sok kis fényes energiagömb mind boldogan visszatér hozzád.

Mindegy, hogy milyennek látod az idegen energia részecskéket vagy a sajátjaidat, a lényeg az, hogy a vizualizációval felerősítheted ezt a folyamatot.

Ugye, hogy nem is olyan nehéz? Csak két mondat kell hozzá és a szándékod, amivel segíteni szeretnél önmagadnak. Amikor magamnak csinálom ezeket, akkor kivétel nélkül mindig nagy megkönnyebbülést érzek és fellélegzem.

Gondold el, hogy mennyi emberrel találkozol, hány emberrel kerülsz valamilyen kölcsönhatásba naponta. Nem kell hogy beszélj mindenkivel, elég a találkozás. Reggel, amikor útnak indulsz, akkor köszön a szomszéd, esetleg elsorolja az előző napi sérelmeit, utazol a buszon, ahol rengeteg ember vesz körül, vagy autóban közlekedsz, vagy gyalogosan, mindig sok emberrel találkozol. Aztán jön a munkahely, a vásárlás, a különböző programok, mire hazaérsz, azt érzed, hogy senkivel nem akarsz már találkozni, csak otthonod nyugalmában vágysz pihenni és töltődni a szeretteid körében.

A nap során felgyülemlett csomagot, ami nem a Tiéd miért vinnéd haza? Sokan azt mondják, hogy mindig elfelejtik, még akkor is, ha tudják mennyire fontos. Különben is annyi minden történt aznap, még erre is figyelni kell?

Azt gondolom, hogy ez a 2 mondat és a tiszta szándékod igazán nem vesz el sok időt és energiát. Épp ellenkezőleg, ezzel a kis momentummal energiát nyersz, hiszen megtisztíthatod magad a rád rakódott energiáktól. Ugyanúgy, ahogyan minden nap a látható részeidet megtiszítod, fürdesd meg a nem látható részeket is. Mindez érted van és miattad fontos. Ezzel a módszerrel napközben nyugodtabb lehetsz és ha este elvégzed, akkor segíthet a jó alvásban is.

Minél többször végzed el, annál erősebben és gyorsabban megy végbe, amit kértél. Tehát érdemes gyakorolni. J

Persze önmagunk és környezetünk tisztogatására még vannak módszerek és egyéb lehetőségek. Ezekről a következő bejegyzéseimben olvashatsz.

Addig is csak 2 mondatot jegyezz meg és alkalmazd a mindennapjaid során bármikor, amikor szükségét érzed:

„A nálam lévő idegen energia lenyomatokat/energiákat megtisztítva, szeretettel visszaküldöm a gazdájához.”

„A szétszórt energia lenyomataimat/energiámat megtisztítva, szeretettel visszakérem mindenkitől és mindenhonnan ide hozzám.”

Ugye milyen egyszerű? 🙂

Hasznosnak találod? Köszönöm a megosztást!

Megosztás Facebook-on!
Scroll to Top