Emlékezz a szeretetre

Emlékezz a szeretetre...

Ha valaki már nem él itt a Földön emberi testben, akkor sem szűnik meg létezni. A szeretteink mindig velünk vannak, segítenek és támogatnak minket akkor is, ha már átléptek és elhagyták ezt a földi világot. A síremlék az utódok számára épül, az átlépett lélek számára nem fontos. A test a lélek otthona, amiben itt tudott élni a Földön. A lélek átlépéskor lerakja ezt a csodálatos testet és hazatér az égi otthonába. Így tulajdonképpen a halál nem létezik, hiszen a lelkünk sosem hal meg, hanem egy másik formában él tovább. 

Ilyenkor Mindenszentek környékén egy csodálatos hagyományt követünk, gyertyát gyújtunk a szeretteinkért, a szívünkhöz közel állókért. Ezzel a gesztussal jelezzük feléjük, hogy gondolunk rájuk, fontosak a számunkra. Ha nincs rá módod, hogy ellátogass a családi sírhanthoz, akkor otthon gyújts egy gyertyát az átlépett szeretteidért. Mindenkiért. Azokért is, akiket ismertél és azokért is, akiket nem, mert ők is a családhoz tartoznak. Általuk lehetsz most itt a Földön emberi testben. Köszönd meg nekik akár egyesével azt a sok-sok jót, amit tőlük kaptál, érezz hálát azért, hogy veled voltak, áldott részesei az életednek. Ha bármilyen sérelmet őriznél magadban egyikükkel-másikukkal kapcsolatban, akkor a megbocsátás gyakorlata sokat segít. Segít Téged a saját lelked gyógyításában, hogy jobban érezd magad és segíti az odaát lévő szeretted lelkének a gyógyulását és ezáltal az útját is. A megbocsátás egyszerű gyakorlatát itt találod:  https: //www.lelkedutja.hu/a-megbocsatas-fontossaga/

Az, hogy mikor emlékezel rájuk, pontosan melyik napon, annak tulajdonképpen nincsen jelentősége. Csak szánj rá egy kis időt, amikor egyedül vagy, gyújtsd meg a gyertyád, lásd, hogy ott vannak veled és emlékezz a szeretetre. Kérd és hívd őket, érezni fogod a szívedben, hogy mindig ott vannak veled. Ott vannak veled, segítenek és szeretnek. Mindig.

Tudd, hogy a szeretteid mindig ott vannak veled a szívedben!

Hasznosnak találod? Köszönöm a megosztást!

Megosztás Facebook-on!
Scroll to Top