Éld jól az életed most!

Nem tegnap, nem holnap, hanem itt és most. Most érezd jól magad és igazán örülj minden napodnak. Az eseményeket fordítsd a saját javadra. Ha nem tetszik, amit látsz magadban és magad körül, akkor változtatnod kell a gondolataidon magadról és a világról. Alkalmazz pozitív megerősítéseket önmagaddal és a külvilágoddal kapcsolatosan. 

Tudatosan kell irányítanod a gondolataidat abba az irányba, amit szeretnél megtapasztalni a belső és külső életedben.

Választanod kell: maradsz a régi, jól megszokott gondolkodásmód mellett, ami eddig nem hozott túl nagy örömet és kielégítő életet a számodra vagy továbblépsz egy új, örömteli Életbe. A régi, jól begyakorolt gondolkodásmód megváltoztatása tudom nem könnyű, viszont nem lehetetlen. Mit kell tenned? Válassz. Mindez tényleg csak ennyi: választás kérdése.  Válaszd a pozitív gondolatokat Önmagadról és a környezetedről.  A pozitív megerősítésekkel ültetjük el a boldog jövőnk magjait. Azonban ezeket a magokat öntözni kell, a kihajtott növényt pedig gondozni, hogy jó nagyra nőjön.

Így virágzik ki bennünk és körülöttünk egy új, boldogabb élet, ami a szívünk szerint való. Tehát a pozitív megerősítéseid megfogalmazása után naponta szánj időt arra, hogy energiát adj az új pozitív gondolataidnak. Nagy segítséget jelenthet ebben Louise L. Hay: Éld jól az életed most című CD-jének hanganyaga. Az élet minden fontos területéről szó esik benne: egészség, bőség, szerelem, kreativitás stb.

Mindezeket a saját tapasztalataim alapján írom. Volt idő, amikor ezek a pozitív megerősítések hatalmas mankót, nagyon nagy segítséget adtak nekem. Előfordult olyan, hogy hazaértem náthásan, fáradtan és elkezdtem hallgatni: közben szépen elaludtam, fogalmam sincs hányszor mehetett végig a CD. 🙂 Másnap reggel azonban úgy ébredtem, hogy egészséges vagyok, fitt és energiával teli. 

Louise L. Hay csodálatos megerősítései észrevétlenül váltak a mindennapjaim részévé. Időről-időre felbukkant 1-1 mondat bennem, amin először magam is meglepődtem, majd természetessé vált. A magok, amiket elvetettem és kitartó munkával gondoztam kihajtottak és gyönyörű virággá fejlődtek.  Hallgasd Te is saját boldogságodra és épülésedre. 

„Minden jól van, minden az én legfőbb érdekemben alakul, a helyzet csak jóra vezethet és biztonságban vagyok.”

Hasznosnak találod? Köszönöm a megosztást!

Megosztás Facebook-on!
Scroll to Top