Szívfény lélek-egészség ébresztés

A testünk energiaközpontjai és különböző rétegei tárolnak mindent, amit ebben az életben a születésünktől kezdve összegyűjtöttünk. Ott van benne minden negatív élmény, bántás, rossz érzés, stressz, negatív és önbántó gondolatok. Mindezek elakadásokat és blokkokat okoznak az életünkben azon a területen, ahol elraktároztuk őket. Minden minket ért negatív tapasztalásnak a lenyomata ott található a testünkben valahol egészen addig, amíg nem foglalkozunk vele, amíg nem oldjuk ki és szabadítjuk fel. Ezek a feldolgozatlan élmények jelentkeznek egy idő után különböző testi tünet formájában is. A testünk ilyenkor nagyon beszédesen jelzi felénk, hogy hol a probléma, foglalkozzunk vele, tisztítsuk ki azt a lelki okot és szabadítsuk fel magunkat. A kezelések során Szívfény-Szivárványfény szeretet energiával alaposan áttisztítom a tested minden látható és nem látható rétegét mindentől, aminek az elengedésére készen állsz. 

A tisztítást követően már van hová tölteni, képes vagy befogadni az életedet támogató energiákat. A tisztítás után feltöltöm a tested minden látható és nem látható rétegét új energiával, ami téged segít, és támogat abban, hogy örömben és boldogságban járd az életed útját. Felébresztjük a test öngyógyító képességét, hogy emlékezzen arra, amit eredendően tudott. Pozitív, az életutadat támogató és segítő energiákkal töltelek fel. 

Tulajdonképpen minden egyes kezeléssel egy tiszta lapot kapsz, amit azzal töltesz meg, amivel igazán szeretnéd.

A Lelked útján vezetlek

A kezeléseket az eddigi tanulmányaim és tapasztalataim alkalmazásával, erős intuitív megközelítéssel végzem. Az életedet nehezítő tényezőkkel kapcsolatosan elengedés, oldás és felszabadulás megy végbe, aminek hatására megindul az egészséges és építő energiaáramlás benned.  Egy kezelés alatt sokkal több történik, mint ami szabad szemmel látható, minden szinten beindul benned és az életedben a változás. 

A kezelés során összekapcsolódsz a Lelkeddel, a Lelked erejével. A Lelkünk útja a szívünk szerinti élet útja. A Lelked energiájával való összekapcsolódással új erőt kapsz az életedhez és a feladataidhoz.  

A tanácsadás időtartama: 1,5 – 2 óra

Segítek, hogy fizikai, lelki, szellemi és sejtszinten felébredjen benned az egészség.

Scroll to Top