Atlantiszi kristály harmonizálás, öngyógyítás felébresztése

Egy új varázslatos Szívfény technika, amihez a kristályok energiáját is segítségül hívjuk.

A kristályok energiái már Atlantiszon és Lemúriában is nagyon fontos szerepet kaptak, nem csak a gyógyítás szempontjából, hanem információ és energiahordozókként. A kristályok hatalmas információk tárháza, sokkal tudatosabbak, mint gondolnánk. Holografikus mező lengi körbe a kristályokat, mint a felső csakrák rezgése, ezért is szeretjük annyira a kristályokat. A kristályoknak erőteljes tisztító és rezgésszint emelő hatásuk van.

A kezelés átemeli a gondolatok rezgését magasabb rezgésbe. A kristályok fényrezgésén át árad az energia, ébreszti a testet és a sejteket egy sokkal magasabb rezgésre. A kristály megváltoztatja a rezgések frekvenciáit és beindítja a gyógyulást, áthangolja a testet, az agyat és a sejteket a kristály fényre. Hangolja a tudatosságot egy magasabb gondolkodásra.

A kezelés tisztítja és harmonizálja a testet és az aurát, tisztítja az agyi idegpályákat, kiviszi a stresszt és magasabb rezgésre hangol. Sejt szinten megindul a testedben az energiák áramlása, beindítja a test öngyógyító mechanizmusait. 

Csodálatos érzés a kristályok energiájában lenni! 🙂

Egy alkalom időtartama: 1,5 óra

Gyere el és próbáld ki Te is! Szeretettel várlak!

Scroll to Top